Laserterapi

Den bedste laserterapi på markedet!

Uanset om din skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan K-Laser terapi hjælpe!

En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm ned i vævet og fremmer kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulært niveau.

K-laseren er den bedste laser der findes på markedet og er unik i forhold til andre lasere. Det der bl.a. gør K-laseren speciel er at de arbejder på 4 bølgelængder.

Som den eneste laser på markedet arbejder k-laseren på 4 forskellige bølgelænger, hvorimod andre lasere kun arbejder på 2.

Hver bølgelængde stimulerer til forskellige ting:

  1. Øger blodcirkulationen
  2. Tilfører mere ilt til området
  3. Øger cellernes stofskifte og dermed helingsproces
  4. Dæmper sensibiliteten i nervesystemet, og dermed reducere smerter.

Arbejder ved høj effekt

K-laseren arbejder på 15 watt og kan lave peaks helt op på 20 watt, hvilket adskiller sig fra langt de fleste andre lasere.

Ingen bivirkninger

Der er ingen bivirkninger ved at få K-laser, uanset hvad du måtte fejle. Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og muren i det behandlede område, hvilket oftest er på grund af den øgede blodgennemstrømning, der kommer til området efterfølgende. Dette fortager sig inden for 24 timer efter behandlingen.

Gode resultater

Behandling med K-laser er yderst effektiv til mange ting og der opnås gode resultater efter laser behandling. Den er bl.a. effektiv til behandling af akutte sportsskader og ledskader, muskelsmerter, sårbehandling og kroniske smerter såsom fx gigtrelaterede smerter.

Antallet af behandlinger er individuelt, men som udgangspunkt kræver akutte skader omkring 6 behandlinger og skader af mere kroniske karakter omkring 10-12 behandlinger.

Læs mere om K-laser her.