Hjemmebehandling

Hvis du grundet din sygdom, lidelse eller anden årsag ikke er i stand til at komme til behandling på klinikken, tilbyder vi behandling i eget hjem. Det kræver blot en henvisning fra din læge med en ordineret hjemmebehandling. Hvis du er vederlagsfri patient er hjemmebehandling gratis.

Vi tilbyder hjemmebehandling inden for de fleste gængse behandlingsformer som f.eks. ledmobilisering, udspænding, massage, træning, el-stimulation og akupunktur. Første besøg vil bestå af en dybdegående undersøgelse og samtale, hvorefter fysioterapeuten tilrettelægger en behandlingsplan, der er tilpasset dine specifikke behov.

Vær venligst opmærksom på, at der ved hjemmebehandling opkræves et afstands- og kørselstillæg oven i behandlingsprisen i overensstemmelse med Danske Fysioteraputers officielle takster.

Din Fysioterapi Vissenbjerg & Idrætsklinik vægter fysioterapeutisk kvalitet og kommunikation med patientens læge og andet plejepersonale meget højt. Klinikken indgår professionelt i teamet omkring patienten.

Da vi også driver klinik i Nr. Lyndelse, Westerboe Fysioterapi, tilbyder vi også hjemmebehandlinger i og omkring Nr. Lyndelse.

    Har du spørgsmål, kan du kontakte os via formularen herunder: