Pakke indeholdende 5 forskellige sansemotoriske stykker legetøj, som din baby vil elske!

Pakken indeholder:

  • Oball Rattle
  • Pompom bold
  • Vandbold med glimmerstrimler
  • Baby massagebold (lyseblå eller lyserød)
  • Chiffontørklæde

Oball Rattle

Oball Rattle er den fineste lille bold, med ranglefunktion. Der er i de klassiske Oball-huller indsat 4 rum med små kugler, der rasler når bolden bevæger sig. Som de andre Oball kan den trykkes på, vrides med, trampes på, kastes med og fanges let af små hænder på grund af dens unikke design og selvom den er helt krøllet sammen, finder den altid tilbage til sin oprindelige form.

Oball Rattle er et super stykke legetøj til de små børn, der netop er begyndt at gribe efter ting. Hullerne i bolden gør det let for de små fingre at få fat, og barnet glædes, når det kan høre lyden fra ranglen.

Pompom bold

Sjov pompom bold med elastiske gummitråde i forskellige farve, som giver barnet en fantastisk sanse- og berøringsoplevelse.

Bolden stopper med det samme, når den kastet, hvorved det gør den lettere for det lille barn at lege med den.

10 cm i diameter.

Vandbold med glimmerstrimler

Super flot vandbold med glimmerstrimler indeni, som bevæger sig langsomt, når boldene trilles eller bevæges. God tyngde i bolden, som gør at den triller langsomt, og giver sund og god stimuli til barnet.

12 cm i diameter.

Massagebold

Babymassagebolden er et perfekt redskab til stimuli af barnets taktile sans. Brug bolden under en hyggelig babymassage, eller lad barnet lege med den og mærke den pikkede overflade.

8 cm i diameter.

Chiffontørklæde

Fineste, lette chiffontørklæder, der kan skabe masser af leg og glæde hos den lille.

Findes i forskellige farver (gul, rød, lilla)

Måler: 70 x 70 cm

 

OBS!

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du ønsker en særlig farve på hhv. Oball, massagebold og chiffontørklæde. Vi kan dog ikke garantere, at de ønskede farver er på lager.

Vægt 1 kg