Pakke indeholdende 4 forskellige sansemotoriske stykker legetøj, som din baby vil elske!

Pakken indeholder:

  • Oball Rattle
  • Pompom bold
  • Lysbold (fås i flere farver)
  • Baby massagebold (lyseblå eller lyserød)

Oball Rattle

Oball Rattle er den fineste lille bold, med ranglefunktion. Der er i de klassiske Oball-huller indsat 4 rum med små kugler, der rasler når bolden bevæger sig. Som de andre Oball kan den trykkes på, vrides med, trampes på, kastes med og fanges let af små hænder på grund af dens unikke design og selvom den er helt krøllet sammen, finder den altid tilbage til sin oprindelige form.

Oball Rattle er et super stykke legetøj til de små børn, der netop er begyndt at gribe efter ting. Hullerne i bolden gør det let for de små fingre at få fat, og barnet glædes, når det kan høre lyden fra ranglen.

Pompom bold

Sjov pompom bold med elastiske gummitråde i forskellige farve, som giver barnet en fantastisk sanse- og berøringsoplevelse.

Bolden stopper med det samme, når den kastet, hvorved det gør den lettere for det lille barn at lege med den.

10 cm i diameter.

Bold med lys

Pikket, blød hoppebold, som blinker, når den slås ned i jorden.

8 cm i diameter.

Fås i assorterede farver.

Massagebold

Babymassagebolden er et perfekt redskab til stimuli af barnets taktile sans. Brug bolden under en hyggelig babymassage, eller lad barnet lege med den og mærke den pikkede overflade.

8 cm i diameter.

 

OBS!

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du ønsker en særlig farve på hhv. Oball, bold med lys og massagebold. Vi kan dog ikke garantere, at de ønskede farver er på lager.

Vægt 1 kg