Blackroll produkterne er specielt designet til at massere i dybden og derved bedre få fat i muskler og bindevæv.

Dette er den mediumbløde foam roller fra Blackroll med riller til yderligere stimuli og træning.

Denne er velegnet til den ekstra trænede.

Blackroll produkterne er specielt designet til at massere i dybden og derved bedre få fat i muskler og bindevæv.

Dette er den bløde foam roller fra Blackroll, som er til dem der skal have en lidt blødere roller. Den er ca. 20% blødere end Blackroll Medium.

Blackroll er den absolutte topklasse indenfor muskellindrende træningsudstyr. Blackroll konceptet bygger på kvalitet, viden og holdbarhed. Du får en foam roller, som dækker et bredt perspektiv og er velegnet til de klassiske foam roller øvelser.

Alle Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk, når du får din Blackroll Foam Roller i hånden. Kvaliteten kommer rigtig til sin ret, når du prøver din Blackroll Roller første gang.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll Foam Roller også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll Foam Roller også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

Din Blackroll Foam Roller er nem at rengøre og er vandtæt. Så du kan uden problem, vaske din Blackroll Foam Roller over med en sprit klud eller lignende. Alt i alt produkt i verdensklasse.

 

Farve: Findes kun i sort.

Størrelse: længde 30 cm, Ø 15 cm.

Vægt 2 kg