Vores mest solgte træningsredskab!

Balancepuden er et spændende træningsredskab, som kan bruges til at styrke balance, stabilitet og koordination for hele kroppen. Der er luft i balancepuden, og den bevægelse, der hermed opnås, er med til at træne kroppen.

Puden kan bruges både, når man ligger, sidder eller står, og den kan bruges til at hoppe på, f.eks. i forbindelse med balancebane, hvor balancen trænes med ét eller flere redskaber.

  • Sid på puden, og træn stabilitet i ryggen
  • Stå på puden og træn balance i ankel/fod, knæ og hofter

Balancepuden er designet med en glat side og en nubret side med knopper. Den nubrede overflade stimulerer zonepunkterne i i kroppen og er desuden medvirkende til at stimulere blodcirkulation i det område, der hviler på puden. Ved at stå på puden stimuleres zonepunkterne under fødderne. Disse har relation til andre områder i kroppen, og dermed kan anvendelse af balancepuden være

Brug den på hjemmekontoret og forebyg smerter

Balancepuden er genial til hjemmekontoret, hvor man let kan forebygge kontorrelaterede gener blot ved sidde på puden under arbejdet. Balancepuden sikrer, at vores stilling ikke bliver for statisk – husk: Den bedste stilling er den næste! med til at afspænde og afbalancere musklerne.

Brug balancepuden til børn

Som en ekstra fordel kan balancepuden anvendes som siddepude til børn. Hvis barnet er meget uroligt, reagerer barnet ofte positivt ved at sidde på en pude, der er bevægelig. Barnet koncentrerer sig bedre og kan blive bedre til at fokusere på de ting, der foregår omkring barnet.

Diameter: 35 cm

Vægt 2 kg