Om klinikken

Personale

Om Din Fysioterapi Vissenbjerg

Din Fysioterapi Vissenbjerg er en moderne fysioterapi, der tilbyder en lang række sundhedsydelser. Klinikken er centralt placeret i Vissenbjerg, tæt på lægehus og apotek. Der er gratis parkering tæt ved klinikken, og det er let at komme til klinikken med offentlig transport.

Klinikken er lys og moderne i ét plan med handicapvenlig toilet og behandlingsrum.

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse og føler dig tryg og respekteret, når du er hos os. Service er derfor ikke kun noget vi taler om, men noget vi yder, og vi øver os hele tiden på at blive bedre.

Vi tilbyder en afslappet og afstressende atmosfære i hyggelige omgivelser, og vi sætter en dyd i at kende vores lokalmiljø og patienterne i klinikken.

Om Din Fysioterapi VissenbjergI maj 2022 flyttede vi klinikken til en ny adresse i helt nymoderniserede lokaler, efter i mange år at have haft vores placering i de oprindelige lokaler på Vissenbjerg Torv. Vi ligger fortsat på Vissenbjerg Torv, men nu mere centralt placeret, med mere plads og i helt nyrenoverede lokaler med alt hvad der hører til en moderne sundhedsklinik.  Udover en gevaldig opgradering i vores fysiske rammer sørger vi altid for også at være orienteret om nyeste viden og forskning indenfor fysioterapien.  Vi sørger for at dygtiggøre os, så vi kan være på forkant med udviklingen og tilbyde dig den bedste behandling.

I december 2017 fusionerede Din Fysioterapi Vissenbjerg med Nr. Lyndelse Fysioterapi, der ligger i Nr. Lyndelse. Denne fusionering giver os en stærkere base og mulighed for at dække et større geografisk område. Læs mere om Nr. Lyndelse Fysioterapi.

Vi står klar til at byde dig velkommen, yde den bedste service og sørge for at du føler dig velkommen og i trygge hænder.

Et stort og varmt velkommen til Din Fysioterapi Vissenbjerg!