Om klinikken

Din Fysioterapi Vissenbjerg

Om Din Fysioterapi Vissenbjerg

Din Fysioterapi Vissenbjerg & Idrætsklinik er en moderne fysioterapi, der tilbyder en lang række sundhedsydelser. Klinikken er centralt placeret i Vissenbjerg, tæt på lægehus og apotek. Der er gratis parkering tæt ved klinikken, og det er let at komme til klinikken med offentlig transport.

Klinikken er lys og moderne i ét plan med handicapvenlig toilet og behandlingsrum.

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse og føler dig tryg og respekteret, når du er hos os. Service er derfor ikke kun noget vi taler om, men noget vi yder og vi øver os hele tiden på at blive bedre.

Vi tilbyder en afslappet og afstressende atmosfære i hyggelige omgivelser, og vi sætter en dyd i at kende vores lokalmiljø og patienterne i klinikken.

Om Din Fysioterapi VissenbjergKlinikken er under løbende modernisering både ifht. de fysisk rammer, men ligeledes indenfor vores maskiner og trænings- samt behandlingsredskaber. Vi søger hele tiden efter den nyeste viden indenfor vores fagområder og sørger for fortsat at dygtiggøre os, så vi kan være på forkant med udviklingen og tilbyde dig den bedste behandling.

I december 2017 fusionerede Din Fysioterapi Vissenbjerg & Idrætsklinik med Nr. Lyndelse Fysioterapi, der ligger i Nr. Lyndelse. Denne fusionering giver os en stærkere base og mulighed for at dække et større geografisk område. Læs mere om Nr. Lyndelse Fysioterapi.

Vi står klar til at byde dig velkommen, yde den bedste service og sørge for at du føler dig velkommen og i trygge hænder.

Et stort og varmt velkommen til Din Fysioterapi Vissenbjerg & Idrætsklinik!