Online træning

Hjemmetræning
FRA UGE 1 2021 VIL DER DESVÆRRE IKKE VÆRE ONLINE TRÆNING I EN PERIODE! KONTAKT OS, HVIS DU ØNSKER AT HØRE, HVORNÅR VI STARTER IGEN.

Selve træningen

Corona-pandemien har været hård ved os på mange måder, men den affødte også flere gode ting. Bl.a. fik vi skabt vores populære online træning.

I samarbejde med vores søster-klinik, Nr. Lyndelse Fysioterapi, fik vi nemlig udarbejdet et koncept, hvor vi kan træne sammen; hver for sig. Vores online træning er med fokus på bestemte patientgrupper, hvor træningen er tilrettelagt præcis efter de problematikker, I har. Da vi ikke ønsker at gå på kompromis med den faglige kvalitet, bruger vi et program, hvor I kan se os, og vi kan se jer! Således kan vi bedst muligt guide og rette jer undervejs i træningen, hvorved I får det mest optimale udbytte.

Programmet vi bruger kræver ingen avancerede indstillinger hos jer. Alt hvad I skal bruge er en stabil internetforbindelse, en computer med webcam og mikrofon eller en smartphone, og så er I klar til at træne med os via skærmen.

 

Praktisk info

  • 6 Ugers online forløb
  • 45 minutters træning en gang ugentligt
  • PRIS: 250 kr i alt

Læs mere om det enkelte hold herunder, og tilmeld jer hurtigt og nemt ved at klikke på knappen!

OBS! Der er begrænsede antal pladser på alle online træningsforløb.