Babymotorik

Babymotorik

Selve træningen

På holdet for babymotorik vægter vi først og fremmest glæden ved den tætte og nære kontakt mellem forælder og barn. Derudover skal vi gennem leg og rytmik stimulere alle de basale sanser samt lave mange gode øvelser, der hjælper dit barns motoriske udvikling i den rigtige retning.

Som spædbarn er det en ny og meget stor verden man skal møde. Alle de basale sanser skal udvikles lynhurtigt, og den motoriske udvikling tager nogle enorme spring i det første leveår.

Kom og få inspiration til stimulerende samvær med dit barn. Vi synger, danser, svinger, drejer, mærker og meget mere. Melodier og tekster er enkle så man hurtigt kan lære dem, og bruge dem hjemme.

Praktisk info

Der oprettes altid to hold sideløbende; Èt til de 2-7 mdr’s babyer og ét til de 5-10 mdr’s babyer.

Træningen er fordelt over 6 gange af 45 minutters varighed.

PRIS: Se under det enkelte hold nedenfor

Der er mulighed for tilskud fra “Sygeforsikringen danmark”.

Aldersfordeling:

Holdene er delt op således, at der er et overlap i aldersfordelingen på de to hold. Man bestemmer selv hvilket hold man vil på, hvis barnets alder passer på begge hold. Men grundlæggende er holdet for de små lidt mere roligt, hvor der på holdet for de større børn, er lidt mere gang i den.

Ved efterspørgsel oprettes også Krybe-kravlehold. Disse hold er udelukkende for babyer der kryber og/eller kravler. Her er der mere fokus på forhindringsbaner, lidt vildere lege og sange, samt fokus på næste motorisk udfordring, nemlig at skulle stå og gå.

 

Se herunder, hvilke hold der starter op, og tilmeld dig direkte:

Henter datoer...
Babymotorik

    Har du spørgsmål, kan du kontakte os via formularen herunder: