Fysio Flow

Fysio Flow

Holdopstart flere gange årligt

Patientgruppe

Fysio Flow henvender sig til både mænd og kvinder – og er ideel for dig, som ønsker en bedre bevægelighed, færre smerter og sundere væv.

Selve træningen

Undervisningen tager udgangspunkt i den nyeste viden omkring bindevævet og der arbejdes i så lange myofascielle kæder som muligt. Den enkelte undervisningsgang sigter efter at komme igennem så mange myofacielle kæder som muligt, så hele kroppen bliver rørt.

Der arbejdes med et roligt åndedræt, og fokus på den gode udånding. Åndedrætsfokuset i samarbejde med det rolige arbejdstempo, de bløde, dynamiske stræk og flow fra øvelse til øvelse, stimulerer kroppens ro- og hvilesystem. Du vil efterfølgende få en dejlig behagelig og afslappet fornemmelse i kroppen. Som afslutning på træningen, vil der altid være, en kort afspænding.

Der arbejdes med udgangspunkt i den bevægelighed du har, og øvelserne tilpasses ved hjælp af fx foamrollers og små ændringer – det er derfor let at tilpasse den enkelte øvelse til lige præcis dig. Selvom tempoet er roligt, vil du alligevel opleve at få god varme i kroppen, og følelsen af  at hele kroppen er blevet rørt.

Træningsformen er, udover bevægelighedsfremmende, også skadesforebyggende, inflammationsdæmpende og styrkende. Vi “strækker” os til øget bevægelighed, færre skader, sundere væv og øget styrke.

På alle Fysio Flow træningshold er der fokus på kroppens bindevæv og fascievæv. Formålet med træningen er, at øge mobiliteten, elasticiteten og stabiliteten i kroppens væv. Vi udforsker yderstillinger, og er nysgerrige på den næste bevægelse.

Træningen forgår i et stille og roligt flow, hvor vi bevæger os fra en stilling og roligt ind i den næste stilling. I de enkelte stillinger arbejder vi med bløde dynamiske stræk. Din krops bindevæv bliver stimuleret så glidet mellem kroppens forskellige strukturer (bindevæv, muskler, nerver, kar og knogler), bedres og du får lettere ved at bevæge dig. Dit bindevæv stimuleres og bliver mere elastisk og stærkt, så det kan tåle og overføre mere kraft.

I træningen benytter vi ofte flere typer småredskaber, som fx. bolde, elastikker og foamrollers. 

Praktisk info

Træningen foregår på små lukkede hold. 

6-8 træningsgange 

Pris: 750-1000 kr. 

 

Se kommende hold og book din plads herunder:

Henter datoer...

Træner:

Din Fysioterapi Vissenbjerg logo

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om alt hvad der sker hos Din Fysioterapi Vissenbjerg.